Diny Kiers

Discipline:                  Schilderen, gemengde technieken en boetseren
Email:                         d.kiers@kpnplanet.nl
Mobiel:                       06 52546505
Websites:                    berkeblad.nl 
Facebook:                   zien kunst & coaching
Youtube:                     kunstzinnigtijd diny kiers


Diny Schildert, tekent en boetseert en geeft in haar atelier aan de Ceintuurbaan workshops. Hand lettering en Art Journaling. Hier maak je, telkens met weer andere gemengde technieken, elke keer een pagina in je kunstdagboek. Een kleintje kunst!En is een pagina echt mooi gelukt? Dan gebruik je deze als opzetje om eens een groter doek te maken.


Je kunt workshops volgen in het maken van houten speelgoed. Figuurzagen en schilderen. De beweegplaten worden mooie minitheaters voor aan de muur. In het najaar starten weer nieuwe workshops in het atelier ZiEN-kunst& coaching. Nu ook Hand-lettering en Art Journaling voor jongeren. Welkom!Diny heeft o.a.gewerkt als docent Beeldende vorming in het volwassenonderwijs. Ze illustreert inspirerende boeken voor ouders van jonge kinderen, en ontwerpt didactische materialen o.a. voor Nienhuis Montessori. Ze is geboren in Sleen en woont en werkt sinds 2012 in Meppel als beeldend kunstenaar en trainer mindfulness.


In haar werk zie je verhalen over trouw en hoop, kwetsbaarheid en kracht. In de “coconbeelden” En in het flessenvolkje, op kurken geboetseerd, die tedere gevoelens oproepen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten