Anya Nibourg – van der Schaaf

Discipline(-s):      Fotografie
(Bezoek-) Adres: Zuideinde 4, 7941 XW Meppel
Email:                  email Anya
Website:
              photoanya.nl
Facebook:
           Anya's Facebookpagina
Instagram:           Anya op InstagramMijn naam is Anya Nibourg-Van der Schaaf en ben woonachtig in het hart van Meppel. Na jaren van hopen en dromen zijn onze kinderen geboren. Dagelijks zijn zij een grote inspiratiebron.
Liefde voor mooie beelden, vormen, kleuren en compositie zijn in mij besloten. Komend uit een warm nest met creatieve ouders; moeder beeldend kunstenaar en vader architect, hebben hier zeker aan bijgedragen. Vijfentwintig jaar heb ik liefdevol aan de zijde van mijn vader gewerkt. Nu hij zijn vak vanuit huis voortzet hou ik mij gepassioneerd bezig met fotografie, waar mijn hart ligt.

Ik ben autodidact fotograaf. En geniet er van om binnen de contouren van de lens in alle rust de wereld in te kijken en deze te verbeelden. Met name portretteer ik graag de mens, emotie, puur, eenvoudig in diverse omstandigheden.

(Tevens fotografeer ik, als vrijwilliger, voor Still Fotografie. Deze stichting biedt kosteloos een fotoreportage aan. Voor familie met een ernstig ziek kind of ouder, zieke, stervende of overleden baby, vanaf het 2e trimester van de zwangerschap. Met mijn eigen levenservaring en mijn passie voor fotografie hoop ik een waardevolle bijdrage te kunnen leveren door het maken van liefdevolle herinneringen.)Geen opmerkingen:

Een reactie posten